Operacions bàsiques i servei de restaurant i esdeveniments especials

Autor: Vives Serra, Roser

Sección: EMPRESA Y ECONOMÍA - Economía

Operacions bàsiques i servei de restaurant i esdeveniments especials

Operacions bàsiques i servei de restaurant i esdeveniments especials

14,25€ IVA INCLUIDO

Editorial:
SINTESIS
Publicación:
07/07/2013
Colección:
Hostelería y turismo
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

L?obra s?estructura en sis blocs temàtics per facilitar l?estudi dels continguts que s?hi treballen. La primera part se centra en les operacions de preservei, és a dir, en la preparació del material i dels equips i el mobiliari, i en la posada a punt de la sala. La segona part inclou el servei d?aliments i begudes, i treballa les tècniques …

L?obra s?estructura en sis blocs temàtics per facilitar l?estudi dels continguts que s?hi treballen. La primera part se centra en les operacions de preservei, és a dir, en la preparació del material i dels equips i el mobiliari, i en la posada a punt de la sala. La segona part inclou el servei d?aliments i begudes, i treballa les tècniques i els tipus de servei. En la tercera part es recullen els serveis especials, com poden ser l?organització i el servei de banquets, les noves fórmules de restauració, les tècniques de trinxat, pelat i desespinat i l?elaboració de plats a la vista del client. Seguidament es detallen les operacions de postservei i la documentació associada al servei en la quarta i cinquena part, respectivament. Finalment, en la sisena part s?exposen les estructures organitzatives. Els continguts del llibre estan organitzats i actualitzats d?acord amb la normativa vigent, a més estan adaptats a les necessitats formatives que demana el sector. Per això, es tracta d?una obra molt útil tant per als alumnes com per als professionals que desitgin ampliar els seus coneixements i millorar-los.
Leer más

Más libros de Vives Serra, Roser

Más información del libro

Operacions bàsiques i servei de restaurant i esdeveniments especials

Editorial:
SINTESIS
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-9958-765-3
EAN:
9788499587653
Nº páginas:
0
Colección:
Hostelería y turismo
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
0 mm
Ancho:
0 mm
Sección:
EMPRESA Y ECONOMÍA
Sub-Sección:
Economía

Otros libros en EMPRESA Y ECONOMÍA

También te pueden interesar